espa

Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης: 2394061502

el

en

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι

Η Furnibath διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη, χωρίς να απαιτείται η συναίνεση του χρήστη. Η Furnibath αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή επέλθει στους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν δρα αναδρομικά σε παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H Furnibath δεσμεύεται σχετικά με την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο σχετικά με την ύπαρξη των χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που προμηθεύει, όσο και για την ακρίβεια των παρεχόμενων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

Η Furnibath ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει στους χρήστες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται ότι θα ενημερώνει εγκαίρως τους τελικούς καταναλωτές περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Furnibath δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που πιθανόν θα παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο. Επίσης η Furnibath ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού και τις οποίες δεν θα μπορούσε να προβλέψει ούτε να αντιμετωπίσει.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα Furnibath.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Furnibath. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων, λογοτύπων και διακριτικών γνωρισμάτων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Furnibath και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και διεθνούς δικαίου.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Furnibath.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα Furnibath δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας Furnibath αποδέχονται ότι δεν θα κάνουν χρήση αυτής και του ηλεκτρονικού καταστήματος για αποστολή ή δημοσίευση, καθοιονδήποτε τρόπο Περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Κανένα προϊόν στο καλάθι.